//Love Story
di mana kamu sayang

Tuesday, 27 September 2011 @ 10:02:00 am | 0 HeartBeats

hellow sayang .
huh dapat lagi aku update at blog aku yang agak kurang cantik , hehe .
tapi tape tak cantik pon bukanya dapat hadiah sape blog paling tercantik kan .
aku terlalu rindu dekat hang la , kenapa hang buat aku macam ni . kenapa hang sanggup tak bagi aku call and mesej hang lagi kenapa hina sangat ke aku niy . hang tolong lah paham aku .
seharian aku tak texd hang sebup aku takod nak texd hang , takot hang mawa aku and tuduh aku macammacam aku tak sanggup dengar katakata yang hang kata kat aku ni , woiytz , tolong lah aku aku terlalu rindu hang nie jangan buat aku macam ni sayang . tolong lah berikan aku masa bersama hang aku rindu s0ra hang gelak , aku rindu tengok hang senyum so sweet sayang . tolong aku tade niat nak gaduh dalam hubungan antara aku dengan hang , aku nak still dengan hang sampai bilabila yang bole ,
aku taw sekarang aku agk busy , ye tapi hang kena paham aku sama , aku bukan tak nak layan hang , tapi exme PMR  dah dekat kan hang pon tawu kan . so jangan lah kata aku busy dengan melayan jantan lain 
takk !
aku takan buat cemtuhh ,
hati aku ni sayu sangat , dengan kerinduan hang . hang p mana jangan jauh diri hang dari aku . please biy
datang dekat beby .
beby teramat rindu biy tahap gilagila .
beby harap biy paham hati & perasaan beby dekat biy .


bye dear ,
hope u  heppy ,


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza