//Love Story
e - ternet buad hal

Thursday, 22 September 2011 @ 12:27:00 am | 0 HeartBeats

assalamualaikum ,
gh wpe ue , hooi aku betulbetul rindu lah kat blog nie . dah berapa hari aku tak update kan ,
yela , tataw kenapa tibatiba jeh aku nak unn tak boleh . e-tenet buat hal pulakk . esssgh !
nie yang buat aku geramm . huhh  !
aku tanya mak aku , tak bayar ker e-ternet . mak aku cakap dah bayar 08/09 lagi .
tapi , kenapa tak boleh connet ponn , nie yang buat aku coklat angin
haha , tapi hari nie dah bolehh connet .
aku rindu lah dekat blog aku nie . dah berapa hari aku tak update kann . mzt oghang yang follow aku nie rinduu . yang tak rindu aku kesahh ke . (juz kidding)
aku cakap kat mak aku . lain kali bubuh lah STREAMIX .
mak aku cakap banyak duit pak hang  ! huiiish  banyakkk .
tapi tape lah , sekarang aku dah boleh un macam selalu . tak payah lah dok terhegeh-hegeh p cc lagi kann .
tape lah aku dah tatw nak update apa lagi . nanti aku membebel banyak pula masa yang aku nak update nie . so , nanti kalau aku betulbetul ada ideal yang panjang aku update kat sini lagi okeyh .


 bye ,


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza