//Love Story
enfone

Friday, 23 September 2011 @ 12:18:00 am | 0 HeartBeats


hayhho .
tengah buat apa tuh , dah makan belom .
aku nak tanya sape yang ada enfone lebih . my aku nak pinjam sat aku memrlukan enfone nie sekarang . enfone aku rosak pula time nie lah juga nak hand pon . bodo punya enfone !
buat aku marah ja enfone ni , bengapp toi . bole lah aku pinjam . kalau boleh tinggal lah pesanan kat shoutbox . nanti aku follow .
enfone aku rosak , orang hantar mesej punya lama tapi baru masuk . ngerr ~
shiit lol . sekarang aku tak bole on dalah sim aku , bup enfone tade nih .
dalah aku malas update panjangpanjang mod tade nie . enfone buat hal pulak .
arrgh ?
sekarang mod aku nak mara jeh !
dalahh ,
bye , assalammualaikum .



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza