//Love Story
sakid tekak & selsema

Wednesday, 28 September 2011 @ 3:14:00 am | 0 HeartBeats

hey sume , sory lah hari ni myb story nih agak membosankan hampa , aku update sebup aku nak post keadaan aku sekarang ni yang agak kurang sihat ,  kenapa ye ? ntah lah , magown pagi tadi je tibatiba sakid tekak & selsema . aduuih aku dah tak tahan nie dengan sakid aku ni , macam mana lah nak cepat sembuh ye , aku malas lah hidung aku jadi badut . arrgh ! tolong lah doa moga aku cepat sembuh exme dah nak dekat ni , jangan buat pasal . nanti tak sempat pula aku amex exme . aduh . nak makan ubat , aku tak suka tuh lah pasai nak cepat sembuh tapi tak suka makan ubat lohh ! pasaipa tatw dengsn aku ni , penakot ubat tol .haha
ockeyh , aku dah tatw nak update apa , hidung aku keja nak bersin ja , germ toi . 


 #sory lah kalu kali ni story agak membosankan , yela tade mod and tak sehad sama ,
    



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza