//Love Story
today ;)

Sunday, 18 September 2011 @ 4:21:00 am | 0 HeartBeats

assalamualauikum ,
jawab eh . jangan tak jawab pula.
tengah buat apa tuh . semua sihat ke tak nii .
today eyra ada p BAKAR ARANG. tak pernahpernah eyra p sana tibatiba ja p , haiss .
eyrap sana pun sebab nak jumpa someone . sapa someone yang eyra jumpa tuh eh . nak tawu ka siapa someone tuh  takpayah kot . tapelah bagi tahu jelah someone tuh capital z . haha . sesipa yang kenal . kenal lah . si comel kecik molek ! (;
sebelum dia balik penjara harini , eyra jumpa lah dia lepas rindu dulu sebelum dia balik penjara . bila time eyra duduk je dengan dia macam tak mahu balik je . takkan nak tidur dekat ruma dia pula . haha 
juz joke :P
eyra rase rindu dia pula , lepas pmr pula lah eyra p jumpa dia andd hangout dengan dia .
nak luangkan masa dengan dia .
besst . besst !
fuhuyoo . 
mamamiaa , loveyou
ockeys lol . eyra dah takda ideal lagi yang nak update ni .
nanti kalau eyra ada banyak ideal , eyra epdate lagi ye storystory yang eyra alami .
kalau nak komenkomen laah . nak like pon boleh je .
bye . muaccch CAPITAL Z
iloveyouhim ! >.<
ILOVEYOU !


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza