//Love Story
HangOud (: kawan

Wednesday, 19 October 2011 @ 10:32:00 am | 0 HeartBeats

zassssz , Last day , aku hnagout nans kawankawan , tapi baru sekarang dapat ak update at blog ak neh , yelaa tha semapt na update  , busy lah katekann .. heee :D
memang best gila hangout nans deypa , huiiish . nak tahu lokasi kami mana ,
 THE CARNIVAL WATER PARK  je tempat kami , but wokeyh nevermind ..  eh , ramai keh dwit uhh nah pegi sana , ehh ! amapa gt ak neh sengket sanad kehh , no no no .. ak bawa RM50 jehh pon , cukup cukup tiket RM12 ,  makan . pandai pandai jela bahagi dwit uhh . jimat lah sama , jgn dok borong jehh tawu . apa lahh ? tujuan kami p sana nak  snap water dengan kawan kawan , hehee 
adhe lah beberapa pic y kawan ak tangkap ,
#bawa tpon dalam aer kehh , 
 a'aa , kenapa tha percaya , haha . tahap terok dah tuh , sampai mandi pon kena bawa tpon , besa lahh nak pOsing duluu meyhh , korang pun cemtuhh juga ann , hehee :D emg adhee , tapi ta nak ngaku pulaa an , yelaa , #maluu ,
nak sanat kann tenokk pic ak hangout ,



 #bajuu biru , akmar hitam ewann .. putih zol , sume neh membe aku lah .


nehh lha keja kamy , snap posing duluu , hahaha . memeng best lah , nanti kita hangout lagi , exme abez dhaa ,juz tgu result jehh . oykeyhh >.<


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza