//Love Story
kebosanan melanda ;D

Saturday, 22 October 2011 @ 9:08:00 am | 0 HeartBeats




zsssz , hayhooo ..
lama kan ak dha tak update neh , yelaa ! abis je PMR otak ak tetiba jeh jadi blurr seketika , dah malas lagi fikir nak updateupdate blog neh , ntahh nape kann . blog orang lens sume shantek ~ and penuh nans entry best kann , blog ak neh jeh , y lamaa  ja orang pon dah malas baca entry ak , dea tahu entry blog ak mzt y lama punya , haha !
ak pons tenga bosan y sedang melanda neh , tatw nak buad apa ! tadi kawan efbie ajak wall to wall . dah kejap je , on9 pon tade .. malam neh tade selera pulakk ak nak on9 thenn chat . kenapa eh ?
neh pon ak tatw nak update aap , merapu jeh nohh . hahah !
kalu paham , paham lhaa . kalu tha paham sory to say bro ?
sory kalu ayt neh buad pembaca kecik aty . ak bosann gilaa neh , tade sapesape keh y boleh tolong aku menghilang kan bosan ak y sekarang tengah melanda nehh , aargh ~ shitt loll , sekarang apa y perlu ak buad sekarang ? whattt ?
aduuih , peninpenin ..
weyyyh ! nak update apa lagi , otak ak dha blurr gilagila neh , tape lhaa sampai sini je y dapat ak update untuk entry hari nihh , 9t ak update lg , sory to say ! hahaha 
oykeyh , tatw lagi ap yeh , dhaa blurr gila ... beteri otakk lemah . maw cass dulu .. bhai .

mood ; #blurr , penin .. bosann [!]




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza