//Love Story
Deative Belog

Wednesday, 23 November 2011 @ 6:00:00 am | 0 HeartBeats





 

Hey semua . sory tau kalau ak suka update macam - macam entry . Yelaa , ak dapat ideal begitu banyak lahh , issh ak pun tatw laa ! ada lah setengah entry ak merepek , HAHA . saja syok - syok menaip knn --' Dah i2 hobi ak , nak buad cemna . tak baca dekat about ak .Ak sukaa apa knn -' sOry ak tk marah korang pun yang tanak baca too , it's so keyh knn . ramai g yang peduli pasal belog ak too , bukan kau soqangg . so tk payah kau belagakk gud - gud . FUCKOFF  oqang cemtoo tau . Hehee , sory garang sikit ! besalah , ad probb . huhu . okeyh - oykeyh .




Ak nak tnya neh , maybe neh soalan bodo orr tk ! np sekarang banyak belog kawan - kawan ak prob . cian deypa , dah edit lawa- lawa prob pulakk . ehh ! ak mintakk jgn laah jdi cemtoo at belog ak neh . Hope tadak sape y dengki at ak , sanggup deative belog ak neh ! kalu ak dapat tau belog ak deative .. Tadak maav eh , and ak akann balas balex . tak kera a . ampa nak buad apa punn . yang penting ampa qasa balex apa yang ak qasa . huhh ! tadak niad langsung nak dendamm . Hehee , dengar too ! cian laa sama dekat ak nehh . HAHA
Tapalaa , ak arap ampa baca entry ak neh , ampa cian dekat kawan - kawan ampaa to . ! cheasse .
Bhaii .


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza