//Love Story
sedih - sedih pushstop =='

Monday, 14 November 2011 @ 9:45:00 am | 0 HeartBeats



Yaya ~ moning semua .. pebuad too , mesti korang dah tido ? so sape y baca entry ak nehh . tapelah besok korang bole bacakan yaa . hokee , apa khabar sume harap -harap sehad kann . ! alhamdullah bagi sesiapa yang sehad neh . dapat lagi ak mengupdate at belog ak y agak tak lah comel pun . HAHA 
nanty merajuk pulak .. HEhee , ak nak luah lahh at sini .. sini jela tempat ak luah perasaan and apa yang ak alami neh kann . tadak sapa pun y sudi nak dgar ak luahh , tapi ad jugak membebelnya . Dala , tadak masa ak nak story luar dari tajuk at atas too kann ==' skg jadi kot len pulakk , agak  - agak kua dari tajuk . HAHA Weyhhh ! aty ak neh sedih - sedih weyh , PUSHSTOP !
Tadak ubat lah na bagi lega , kecuali dengar suara Yayunk ak too . Capital Z ..
Makkkkkk ! tolong lahh ..
tengok ak dah panggil mak ak dalam belog nehh =,=
nanty marah pulak dia . satu hal lagi .. Online pesbuk tadak sapa nak chat gn ak , bila oghang antar chat ak tak reply ? sombong pulakk ! bukan sombong arrh , yuyunk ak tak bagi ak layan laki mana - mana .. Herrh ! Jeles toii yuyunk ak soghang nehh . tapi dy layan bole pulakkk . amboi - amboi deypa sakan chat =='
ayat ak lah , jangan curii AWAS ! HAHA
Macam - macam hal lah ak neh , Dala ak malas a membel panjang - panjang sampai esok pagi pun tak abeh apa ?  hokee la , sampai sini jela nohh . Btaw thank cOz dah baca entry ak nehh , y tak best langsong ..
sayang korang semua termasuk yuyunk ak a mana boleh tinggai dia , cian dia nanty .
GudnyteD ! Muahhhhhhh =.=
Bhai .





Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza