//Love Story
Tekad nak insaf =='

Tuesday, 15 November 2011 @ 12:44:00 am | 0 HeartBeats


zzszsz , Yaya .. jumpa lagii . Pebuad too ! semua sehad dak hari neh , Cem tak sehad jaa , tapalah pi mum ubat cepat - cepat . nanty lagi terok pulak , Dah saked tak bole pi Holidays dengan kawan - kawan or Family kann . Best lah deypa dapat pi Holiday . ak tak bole pi . siann pulak noh ~ Best - best pi holiday , teringin nak pi holidays dengan kawan - kawan . Last pi pon time dajah 4 , Now ak dah fiveteen . haissh .. Dah lama kann , tapi memory ak dengan kawan - kawan of cOuse ada . mana bole lupa cemtoo sadja . =,=
Hokee , sekarang ak nak story pasai apa ya =='
Tekad nak insaf . why ?
Yaya , ak sedar selama neh ak dah banyak buad salahh . ak dah maki oghang , kutuk oghang , then macam - macam lagi yang ak dah buad too . Hemm , mungkin selama neh ak dok berdendam dengan oghang . Maki kawan ak , Yaya .. ak sedar ak neh tak bole kawal perasaan . Ada sadja buad tanpa pikiaq betul - betul . Sebup too jugak lah ada Kesalahfahaman . Di sebup salah paham lah , timbul satu pegaduhan . Ajak fight , Maki sana - sini . Kata sana - sini . Macam - macam g .. Tatau a ak neh nak jadi apa . Manusia ?
Manusia apa cemneh . herrr ! =,=
Mulai sekarang ak nak berubah lah , bole kann .. tak salah kan ak nak berubah sekelip mata . Myb hampa nak kata ak neh nak mati . HAHA .. kalu ajal ak kann .
hemm , ak nak buad baik pulakk , tamau dah buad jahat - jahat neh .. Dosa kot , 
Mulai sekarang ak nak belajar sabar . Nak buang sikap panas ak nehh . HAHA 
Insallah bole . Hokee lah .. Ak update sampaii sini ja taw , ak nak offline dahh . Lama jugak ak Online nehh , sakgi Bil naik kena bising . daripada bole online .. tak bole online langsong . nahaii =='
sayang allz . thank for baca and like post neeh .
bhaii . =,=


#tobat - tobat laa . sebelum hampa D'tobatkann . (=




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza