//Love Story
jangan lah berakhir , noktah

Wednesday, 9 November 2011 @ 6:56:00 am | 0 HeartBeats

Lalala .. hahaha , aip semua , pebuad too .. sehad tak , arap - arap semua sehad - sehad belaka .. hemm , cemna raya , sakan noh , hehehe .. best tak , mesti best kan , arhh Enjoy sakan lah nawh .. Hala , sakan exme pun dah abes .. s0 apa lagi merdeka lah . hurh ! merdeka , merdeka gak .. result PMR  camna , arap - arap luluih n0wh , tapi kalu nak katakan tak semua lah yang lulus, comform math Fale punya , hah dalah ak neh tak cekang gt subject math , kalu subject len bule lah gagah ... HAHA 
math nak katakan susah kod , dala sepatah ak tak paham , bila time cigu ajar Ponteng / lalai neh la pembalasan dia .. alahai kantoi dala ak duk ponteng selama neh , hehehe . dala , ak bukan nak story pasal neh , ak nak update neh tujuan y laen , hemm .. tujuan apa ye . Tengok entry kat atas Jangan lah berakhir , noktah .. Jangan berakhir apa ya .. ak mula update yaa !

zzzszzs ... sayang .. Janganlah berakhir hubungan ini , kerna ak Terlalu / terlampau  sayang dan mencintai engkau .. tapi kenapa kita selalu gaduh . Adakah ini dugaan & hikmah antara setiap pecintaan pasangan masing - masing . Ya allah , kau kuadkanlah dan tabahkanlah hati .. setiap kali texd or call mesti ada pergaduhan , misalnya salah paham ..

Jeles or macam - macam . Tapela , sama - sama kita tanggungjawab atas segala masalah - masalah yang sedang kita hadapi :D hurhh , kadang - kadang ak pun tak paham , ada sadja gaduh sikid mesti salah sorang mintak putos .. awad eh ? ak pun tak taw .. hemm , tapelah ak arap tade lagi semua neh ..
nak update apa lagi , dah tatw .. hokee lah , 
pala hotak ak dah blurr . tatw lagi nak karang ayad apa g .
humm , hokee .. ak nak btaw Temakasih cuz dah follow & baca semua entry - entry ak ..
nanty kalu ak ada st0ry , ak update lagi yaa ..
sayang korang , muaah >,<
Bhai ..
thenn tak lupa juga 
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA .


#maav ya , kalu entry jiwang and terlalu membosankan .. 


          Capital z >.<


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza