//Love Story
Apa Masalah hang nih ?

Sunday, 18 December 2011 @ 1:13:00 am | 0 HeartBeats


Assalamualaikum readerr !
Lama kann eyra tk mengupdate nih kann . yayaa lama kan eyra Menghilang nih . hihihokhok ~ Tadak hilang pun . Jus sorok ja , hihie . okay eyra lama kann tk tnya khabar korang . cena ? sehatt ! and gh buad apa tuu ? eyra tk bape sehad laa guys , kepala nih rasa peningg ja . Rasa cemna demam ja laa , Nak mum ubat tp tk suka . rasa pahit jaa , eeeey ~ hihihihokk . eyra tk suka gt mum ubat nih . hemm . okay  - okay tujuan eyra update nih bukan pasal tuu . pasal laen okayy . Eyra update nih pasal si dia , Tahu kann sapa . sapa lagi kalau bukan mamat tuu la . hemm ! Semenjak - semenjak nih . eyra tatau kenapa gn dy tuu. jadi berubahh semacam ja . Eyra sent msg at dia , dia kata eyra silap sent laa  . apa laa .and dia kata eyra ada jantan len laa  , kepala kotak hang ! hahh , dala gn eyra penat . then macam - macam pulak dia duk tuduh eyra apa . laa , akai nak breakk . so babex nama eyra ada jantan len a . apa a ! eeeeey , meluad ak ? Dah ag nak  kapel gn pupan len sudah laa , gtauu ja . break senangg , tk payah a duk tuduh ak ada jantan len a , apa la ~ kalau ag bagi tauu awai - awai kann senangg . Semalam ak balex nak onn fb ag tk boley ? kenapa ! hang tuka pass , then ak bukak fb ak . ag dah buang relationshipp . ag buh at ak SINGLE . Hahh , la nih ak dah single , so sekarang suka - suki ak laa nak chat gn sapa . nak texd gn sapa punn  . ag tadak kesah dah kann . betoy dak . ag pun dah tk kesah at ak . Yela , nama pun Dah ada awx baruu . so mana a nak layan ex - gf ag g kann . hurhhh ! ak tk kesah pun . if ag nak buad cemna at ak skali pun . if ak buad , ag jgn laa t'gedik - gedik nyesal nohh . hurrrh ! La nih ak malas dah hamek tau pasal ag , and ag pun tk payah hamek tau sal ak dah nohh . ak tk perlu dah .. ag py a bawak ego ag tuu jaoh - jaoh . Ak malas dah gn semua tuu . so sampai sini jela noh . okay a .
kbai (;


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza