//Love Story
OMG ! sakid haty lagi

Friday, 9 December 2011 @ 11:09:00 pm | 0 HeartBeats

Hey semua . Budak kecik bercakapp nee . huhuew --. okay - okay sory laa pagi - pagi dah update nee , tak rety nak tidoqq g . huhuew ! dah besa tidoqq lewat la . tuu tk reti tidoqq awai . kalau penat cena pun . mesti kena tidoqq lewat gk , tatauu kenapa eh ? opps . sory guys eyra lupa lk nak tanya khabar korang . selalu setiap entry ada knn eyra tanya . tapi pagi ne eyra lupa pulak  . sory sanat - sanat :) semua apa khabar ! sehat tk tuu . then gh buad apa , tk tidoqq g keh tu hah ! bila nak tidoqq dah pagi buta kodd . dah pi tidoqq , tapii ... jangan tidoqq g  .stg sapa yang nk baca entry baru eyra nee kn --. cian at belog kecik molek eyra , tadak sapaa usha punn . dah - dah , mukan nak membebel yang tuu . eyra post neee entry len knn . hah entry apa ? OMG sakid haty lagi ? nahhhhh ! pasaipa pulak dah , heem .. besa laa oqang putus cinta , macam nee a . hurrh ~ semalam eyra gn si dia dah berbek , then dia mintak eyra bersama dia balex . coz dy tak bole idop tanpa eyra . konongya tatau laa betoy keh tidak . caye p laa kata - kata dy tuu . hemm . eyra pun gtw laa yaya . eyra nak balex at dy . tapi eyra kembali at dy bukan makna eyra nak balas dendam or apa sadja ! sebup eyra sayang diaa . sampai bila pun eyra stil sayang dy tuu . okay . tadi dia suro laa eyra call dy . tapa eyra pun buad la supersaver . kononya na gayud gn dy lama kann . buad , then terus call dia , cakap berapa minid jaa . dia mula buad perangai , dia ungkitt benda yang lepas . eyra pun mara laa dy dok ungkit masa - masa yang lalu tuu . tamau laa dok ungkitt benda yang lama berlalu  .tak syok la kalau cemtuu . okay - okay .. eyra dapat update sampai sini ya k . okay . nanty eyra update g tauu .
bhai - bhai . takecare .. loveyou pepps -.-


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza