//Love Story
Perlu ken cari peganti --.

Tuesday, 6 December 2011 @ 5:34:00 am | 0 HeartBeats

Assalamualaikum & Selamat malam .. Mcam besa tahu kannnnnn . yaayaa , buaddd ape tuu , sehatt tk nee . uheewm sehadd knn . baguuuus :) harhh ! cutii nee korang pi holidays at mana , mesti pi samapai luar negara pehh . HAHA , Mau a . parent korang sume kaya rayaa . parent eyra tadak la kaya macam parent korangg tu knn --. tapa insallah eyra akan pi sana jugak . tapi myb dalam mimpi eyra kott . malam nee eyra pi tauu . hehehuw ! Nak joinn , boley - boley . My laa malam nee  , sama - sama py sana okays sayangs . Huhuew ! okay - okay eyra nak update lagi . ideal tengah penuhh nee . tak sabaqq la nak update knn . luah perasaan at sini . knnn --, okay , Korang sume tahuu knn eyra gn si dia tuu macam mana sekarang nee . Patot keh eyra buad keputusan pilih yang baruu .untuk heppy knn eyra nee . patot kenn ? alahh eyra buntu laa nak buadd keputusan cemnii . tolong kehh ! okay btaw thank cuz tolong eyra . bytheway dah banyak kali eyra gn si dia macam nee . dah tak dapat kira berapa kali . uheewm . eyra tengok relationshipp deypaaa heppy jaa , perfect jaa ! nak jugak rasa cem tuu . tapi tak bole , kenapa ? tiap - tiap masa gaduhh . penat dah macam nee tau . So sekarang eyra nak jawapan darii korang . patot keh eyra berbaikk 0r cari yang baruu ja . Eyra sukarr nak tinggai dy  ,then dapatknn peganti yang baruu . sebup memori eyra gn dia yang buad eyra gn dia tadapat melupai satu sama lain . korangg tengok lam pesbukk eyra buad relationshiipp gn sapa ? dengan ex - buyfie eyra . sadjaa buad relationshippp gn dia . biaqq dia tahuu knnn cemna eyra rasa . tapelaa :)
eyra tunggu jawapan darii korang . terima or tidak . eyra tak bole fikir semua tuu . cuz kepala eyra betoy - betoy dah serabutt ne . Dah tatau jalan mana yang harus eyra lalui . eyra sayangs dy . tapi eyra terpaksa buad semua nee . i am sory babe :):))

#uheewm , mintak maav sangat , cuz terpaksa buad semua tuu . bukan sebup ak tk syg ag , ak syg ag . tp buad masa sekarang buad laa haluan masing - masing dulu keeeh .

bhaiiiy --.


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza