//Love Story
wordless Monday : #digelar syok sendiri

Monday, 5 December 2011 @ 4:22:00 am | 2 HeartBeats

Hey readerrrr !
fistly korang tauu kn eyra nak taip ap knn --. ehh , tak tny g dah tutp telinga . tape laa .. eyra update bg oqang yang nak baca entry eyra jaa . hurrh ~ Sebelum storymorry knn . eyra nak tanya dulu . myb korang punn dah tahu apa yang eyra nak tanya knn . ehh betoy tuu  . pandaii punn ! ockeys , Buad apa tuu , sehad tak nee . Mesti sehad knn . tuu pun bagi yang pandai jaga dirii la . yang tak pandai tuu , myb sakid knn . tape laa cepat - cepat mum ubat laa yang sekett tu knn . ockeys  ,eyra nak mengupdate apa ehh harini . yaya , tengok entry apa ehh . tuu at atas tuu . apa hah !! yaya , digelar syok sendiri . hah sape tuu yang eyra maksud knn -.- ockeyh . py duk diam - diam eyra nak stolymolyy nee . opps ! sorry , tersasul . HEHE ,  senyum sokmoo :D dahh - dah eyra nak story neeh . satgi lagi panjang eyra membebel  , tak dapat story knn , hurrh ! dah sssh ockeyh .

yerrh . semalam eyra ada on9 pesbukk buyfie eyra , ada a soqang popan neh knn . tatau a mimpi apa ehh antar chat . tnya kenai dia a . eyra pun reply kenai .. sadja kp kenai padahal langsungg tak kenai punn . dia mintak nabe fonee  , cus dia dah nak oad . eyra tak bg a nbe buyfie eyra . eyra bagi nbe eyra . tutt , tutt dia dah aod . dokk sat dia antar meseg at eyra , eyra pun reply laa . knn at pesbuk buyfie eyra dia buad status gn eyra  . soo dia terpikir terus tnya  , sapa Eyra Mint'z II . Eyra punn kp a tuu juz adek ankad . tapaa laa  , dia pun caye . agak - agak a adek ankad umo sebaya knn . memang ngek laa budak tuu . HAHA  , tapa terus - terus texd gn dia . sadja laa  , terai ajak kape .. fistly dia nak kp juz nak buad abg ankad jaa  .tapi tamau laa  .teringin nak awek . dia punn terima jadi awex kitaa . dah berapa minit kapel  ,dia tnya boley dak texd someting sikid . eyra pun tny dia  .texd someting cena tuu . dia kata segan laa nak gtau . eyra pun sadja laa kata nak malu wape sayang oi . dia pun gtw laa . tahu dia tanya apa  . soalan bodoh knn -.- dia suro meseg pasal Negative , argghh ! eyra pun terkejud a , pasaipa gn pupan nehh . buang tebiat keh apa ehh . tapa laa eyra pun tny . Meseg ap . dia pun gtauu . Malam pertama diaoqang buad apa . HAHA ! gila apa budak neeh . tak padan gn pom 1 . gediyts nak mampoihh . Ajak meseg someting  . meseg yang tuu . ishh - issh . ! apa nak jadi pun tatau a gn pupan tuu knn . Gilaa keh apa . thenn takan buyfie sendiri mintak pass gn email pesbukk . dia tak sanggup bg . nahh napak sanat curang knn . then dia kata oqang yang bagi pass gn email at buyfiee tuu adalah bodohh . laa , yang maan satuu betoy ehh .


cemnee la pupan tuu , boleyh p gtw yang dia calling abg ankat dia . then laki dok raba - raba dia at wayang . isshhh !



Terhegeh - heget cemnee a muka pupan tuu . apa laa nak jadii . hrrr ~



ockeys . bhai



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza