//Love Story
* Lama menyepi tanpa khabar (:

Monday, 5 March 2012 @ 10:23:00 pm | 0 HeartBeats

Assalamualaikum , Ya allah dah berhabuk rupanya blog comot akuu niee , brrr ~ Sorry , lama tk hapdate :) and lama tk info khabar berita at youu all . apa khabar niee , sehat tk . lama kann aku tk menjeguk korang , and korang tk menjenguk akuu kann . jgn merajuk ea sayangg , akuu pon RINDU kau jugak lahh . betol tk tipu ponn . Korang dah makan ka , akuu dah makan . sedappp . HAHA , pandai mum aku masak oww . ^______^ senyum panjanggg ;) hehew , tp aku tk heppy p0n sekarangg . nak tahu tk kenapa ? macam macam masalah lahh sekarang , gaduh gn ex couple . Kat sekolah , beg aku kena rampas . Pegi tandas jee pon . cigu cakap akuu ponteng . pastuu dea terus rampas beg akuu gn kawan aku , brr ! bukan selalu aku ponteng masa dea , niee FIRST TIME  kott --. Sakid hatii lah . Hemm , macam macam lahh y akuu alami selama aku tk hapdatee . tapi sadja aku malas nak hapdate , biarr akuu sorang jee y rasa . akuu tanak orang lain rasa mcm mana aku rasa tuuu . hemm --. Akuu ada kenal at mamat niee , akuu bg gelaran at diaa MR BOYOT (: . tahuu tak kenapa aku panggil dea boyot , sebab dea seorang y manjaa . bg akuu dea lah penyinar HIDUP akuu , bila aku bersama dea SENYUMAN akuu tk pernahh jauhh . dea dah banyak bt akuu tersenyum . terimakaseh KAWAN (: . sayaa SAYANG awak MRBOYOT :) . terimakaseh jugak , kerana awak pernah datang dalam kehidupan saia , terima kasih jugak atas semua KENANGAN II saia gn awak . saia takan pernah lupa masa saya gn awak . ILOVEYOUSOMUCH . walaupun kami nampak SWEET , tp kami tk COUPLE . juz TEMAN TAPI MESRA :) Hemmm , betapa sayangnya aku dekat dea , korang tahuu . tapi sekarang dea dah tk macam duluuuu . Hemm , busy gn awex kot . hehew . jelesss niee . nak jugak KASEH SAYANG dari LELAKI . tetapii tk muncul II pon . Memang akuu tk perlu rasa KASIH SAYANG kot . takpa lahhh . terima seadanya :( . Akuu gn MRBOYOT pon dah cukup bahagia . tapi tuu dulu , sekarang tk dahhh . Nak balek gn youuuu . :'( . boley kannnn . Nak gila gila gn youuu . Okayy youuu . i harap you baca , then you paham apa sume y i tulis niee . Okay ! i SAYANG youu sesangat (: . Kbai . ILOVEYOUUU


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza