//Love Story
Samsung

Sunday, 18 March 2012 @ 4:52:00 am | 0 HeartBeats

Assalamualaikum , Hi apa khabar semua ! sihad tak niee , Sihad Loh . Ohh ohh , baguss lah kan semua sihad sihad .. Dah makan belum , dah dah . Ohh ohh , Bagus bagus , Apa macam td sekolah , okayy tk tuu . Hemm hemm , Ak nak bagi tahu bukak bukak sekolah dah kena denda . Danm danm ! Cigu tuu tah apa apa ja . bukan ak sorang ja masuk lewat tapi ramai lg lah , pulonnn sungguh loh . Okay okay , ak update nie bukan nak cerita pasal tu okay , but pasal Fone Samsung . hampa tahu kan fone y baru keluar tuu , Dea ada dua jenis kan  , satu Cham lg satu corby . Hah ! Bytheway dulu aku tengok my cousin pakai fone cham rasa minat pon ada . nak beli tapi besok hari ayah ak dah beli nokia n8 dekat aku , sedih sedihh :'( . tapi sekarang ak dah tk berapa minat sangat samsung cham nie . myb sebab dea terlalu kecik kot yg buat ak rasa tk syok . lagi pon sekarang aku dah gila fone Tourching tourching niee . haha , buang tebiat ka apa budak nie . budak ? sapa budak ,. kau lahhh , ehh banyak lah budak . ak dah besar lah , ingat macam kau kee haha :D . Sekarang ak dah jadi minat dekat samsung corby II . tak bermakna jatuh hati okay :) mungkin ak minat sebab dea nipis , and comel lagii tuu  macam patung mulut merah . patung mulut merah ? apa tuuu , haha ! poyo lah kau niee . Domo lah sayang oii .. Bagi aku yg fone cham tuu pon comel jugak , tp tadak wifi . yang si corby tuu ada wifi . so bila bawak pii sekolah boley onl , bup pegetua pakai kan line wifi dekat sekolah kita orang . haha ! Fone corby ada berapa warna ek ? 3 kot . tak silap yg aku tahuu warna pink , puteh , kuning and lain lain entah lah . Haha , tahun nie sadja ak tuka tuka fone . macam macam fone lah , Nokia n8 , sonny ericsson w205 and now samsung corby  . Macam mana lah ak boley minat warna pink . bila teng0k ja warna pink . comel ja >.< . terus minat pulak warna pink . Baru lah namanya perempuan , hiehiew . Fone nie murah ja . dalam rm280 macam tu , tk masuk dengan memori kad lagi . if masuk memori kad dalam rm 300 lebih jugak lah agaknya .



Niee lah rupa fone ak tuu , pink lagiii . Comel ja :) . Nak beli expiria , tapi corby jugak akhirnya . kini ak dah jadi milex samsung corby  , haha ! lepas nie fone apa pulak tah lah yg akan ak guna . huhuew. Sekarang ramai jugak yg pakai fone nie , kawan kawan aku semua pakat pakat beli . kononya ada wifi lah yg seronok tu . yg lain lain sama ja macam fone fone yg lain kan . tapi mungkin budak budak remaja minat dengan fone nie  , sebab nampak macam comel ja bila guna kann .


Thanks sayang , sekarang aku adalah tuan baru kau . haha ! Semoga berseronok gn ak yaa . :) . jgn buat perangai tau , if tanak lepas dalam tin sampah okay :D . Aku sayang kau sesangat tauu .

*OMGhost , Sorry lah if entry kali nie membuat kan korang bosan orr what ? sobs sobs :'( . moga fone nie bermakna bagi ak yaa :) . sayang kau sikit . muahhhhh :*


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza