//Love Story
Sunyi sepi :/

Saturday, 18 August 2012 @ 2:44:00 am | 0 HeartBeats



 hi , Assalamualaikum
  Hey Tengah buat apa laaa , Mesti ada yg tengah kemas ruma , otw balek kg , shopingg bely baju raya o kuih raya . Bytheway , aku mengupdate kalii nie nak bgtahu suasana kat tapak perumahan aku sunyi sepii . huissssh , semua pakat pakat balek kg halaman masing masing . aku jaa dok kat sini myb stg malam balek lah penang . Tokwan aku and saudara mara aku buat BBQ pulok . hehew . Hat tuu yg syiok dengaqqq . Anak anak , menantu menantu , cucu cucu tokwan aku pakat balek pulak . komform Riuhh punya ruma tokwan aku . haha , semua pakat balek pulak duit raya mau banyak lerr . hikhik ;D . aku semata mata nak kutip duit raya ja . Choii , Terbaek punya cucu . lalala ~ macam tokwan tk kenay perangai cucu tokwan nieee .  macam macam kerenah lewww . Takpa takpa , stg malam aku upload pict nah , Jangan JELLY senget . :') . Sapa sapa yg otw balek kg halaman tuu , drive leklok , biar lambat asal selamat okay ? si kawan aku nie , awai lagi balek kg . Hamboih semangat nak raya . puasa tk penuh pun . lalaala ~ Not me kay :')
Kepada kawan kawan aku , sepupu sepupu aku . and orang orang yang aku sayangi jaga diri leklok kat sana , Jangan dok pii men meriam pulak stg . jaga kesihatan woii . aku kat sini sentiasa berdoa moga hampa bahagia bahagia jaa bersama orang yg hampa sayang okay . Narek gn pakwe/makwe pii raya leklok , jgn dok fly pulakkk . hehe . Aku tk kot ~ Tadak drive meyy . Aku beraya dengan Facebook aku jeew . :D
Nak keluar pergi beraya dengan pakwe dah tak , Cek tadakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk markaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . sobssobsss :/ . Mai kat cek pakwe soranggg . Hat paham kerenah cek niee . Hat tk paham kerenah cek . takmauuu la ! Bukan taktahu aku niee macam macam kerenah . adodo . senget --' Walawee ,  Kalau macam tuu aku pii raya sorang sorang nah , stg orang kata aku sewel . OMK ! tidakkkkkkkkkkkkkkkkk o.O . 
Haha , Dahlaaaaaa . Lagi panjang aku update , lagi panjang aku melalutttt wey . Adodo . SENGET
jom laaa , Perut aku dah laparr nie . Sobssobs . sabar yeah sayanggg .  Kbye . Iloveyouuuuu senget :*


Hey :') . buat orang yang aku sayangi dekat sana  , Aku harap korang bahagia dengan pilihan korang sendiri and aku harap raya tahun niee lebih bermakna daripada tahun tahun y lepas . Takecare kay :)
Jangan lupaa , jemput jemput lah datang ruma aku okay , for you all ruma aku sentiasa open if close tuu paham paham lah noh , nak my contact aku dulu yaaw ? kbye , ILOVEYOUSOMUCH MR SENGET , MR NUR FAHMI :') . Assalamualaikum .


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza