//Love Story
Dia dah berubah

Saturday, 29 September 2012 @ 5:27:00 am | 0 HeartBeats

Hai , Assalamualaikum 


Harini nampaknya aku macam tadak mood lagi lah . i need him to talk , i need him now :(
Awakkk , kenapa sekarang awak dah berubah awak ? adakah kerana saya awak berubah sayang ? tolonggg awak , awak dah banyakk berubahh awak dah tk macam MSA yang saya kenal dulu dulu . MSA yang dulu dia tk suka mara , dia periangg , dia suka ketawa . tapi mana MSA dulu tuu awak ? kembalikan MSA yang duluu kat saya , i need MSA yang duluu . Tolongggg kembalikannnn balekkkkkkkkk ! sapa yangg dah curi MSA akuuu tuuu . aku benciii plus benciiiii sapa yang dah curi MSA aku tuuu . Aku dah tk kuad macam niee . aku nak dia , akuu sayanggg dia . Awakkk tahu tk awak berubah ? awakkk dah tk macam MSA yang duluu tauuu . selalunya setiap masa awakkk contct saia . awak tahu tk setiap masa saya sayangggggg and rindu  awak . awak tk sedar yang saya sayangggg and rindu awak . Andai saya ada buat salah kat awak , tolong maafkan saya awakkkkk . buat masa sekarang saya masih perlukan awak sayanggg 
saya mintakkk awak jangan berubah yaaa sayang :')
Andai saya ada salah kat awak , awak tegur jaa saya dengan cara apa pun . Tapi saya mintakk awak jgn terus berubah okay MSA . Saya sangat menghargai awakkkk , kadang kadang awak keluarkan EGO awak tuuu . saya bahagia bersama awak . saya tktahu awak bahagia kee tidakk dengan saya ? saya tahu saya tk mampu bahagiakan awakkk macam ex ex awakkk yang dulu too . Awakk , kenapa awak dah tk macam dulu lagi hah ? dulu tiap kali saya mintakk fone awak , terus awak bagi . tapii sekarang kenapa awak tk bagi , macam macam alasan y awak bg kat saya . saya dah dapat tangkap yang awak texd perempuan lain kan . kfaaaaaaineeee / saya tahuuu awak . tapii saya sengaja tunjuk kebodohan saya kat awak . kononya saya tk mara awakk . tapi tak awakkkk , awak silapppp lah ? awak tahu tk hati saya sangat sangat sangat membara tahuuu tk . andai saya buat macam mana awak buat kat saya tuu . apa perasaan awak ? mesti awak nak membara kannnn sayang . Macam too lah yang saya tengah rasa sekaranggg nieee . Dah lama saya sabar tahu tk . saya dah mula caya awakk , tapi awak buat ceni kat kepercayaan saya kat awakkk . if awak nak couple gn orang lain pon ! awak jujor jelaa gn sayaaaa , saya tanak awak deritaaaa , tansion sebab gaduh pasal relay kita niee . Klahhh , aku malas lagii nak membebel . tadak mood nieee . maafkan saya awakkk / Saya nak sangat awakk baca post saya nie , saya harapp awak baca okay sayanggg :')
foreverrrrr ILOVEYOU MSA ;)
Hanyaaaa awak jaa dalam hatii saya , sayaa sangat sayangggg awakkk biy .

 SAMPAI BILA BILA , SAYA SAYANGGG AWAK MR MSA




Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza