//Love Story

Thursday, 27 September 2012 @ 10:09:00 pm | 0 HeartBeats



Hai Hai Hai Hai dan Haii lagi ;D
Harinin aku macam tadak mood sikid . I need him to talk . seriously , i need him now :(
 Yayayaya , Sihad dakk niee ? aku kurengg sihad lol -..-
Kenapa kenapa kenapa ?
entah lah , tetiba jaa selsema lahhhh . adodo aku paling benci lah selsema niee . tolonggggggggg akuuu weyy , aku tk suka selsema nieee ia sangat memcabar kesabaran aku lah . Bila lah nak lega niee ? Hope cepat cepat lega lahhh yaaaaa (: Harapp harapp macam to lah yeahhh ! Jom jom , aku malas lah nak membebel niee cepat cepat pergii duduk diam diam aku nak stroyy entry harini pulak nieee .
yayayayaya (: HANDFONE MULA MEMBISU ? kenapaaa kenapa niee hah . Apa yang dah jadi lol </3
Entah lah , aku nak bagitahuu pun aku taktahu nak bagithau cena niee . akuu dah peninggg gila gila dah aihh .
Taktahu l.agi apa yang aku nak buat niee , dari tadi sampai sekarang jantung aku berdenyuut lagi lajuu ? kenapa nie . Ada benda terjadi kaa dekat orang aku aku sayangi hah ? Ya allah , kau lindungilah orang orang yang hamba sayang mahupun dimana ia berada . Dari semalam sampai harini , fone aku bisuu no 1 mesagge no 1 misscall ? Apa dahh jadiii nie :3
Tolongggggg tolongggg , Si dia tadakk contact langsungg pun . Entah lah ? masing masing tanak megalah meyh , dua dua EGO . ayoyoyoy -..-
Apa yang perlu aku buat pun entah lah o.O . Otakkkk pun dah slowwww .
Takpa lahhh , aku nak tunggu sampai bila dia nak texd akuu . dia texd akuu o aku yang texd dia too ? tunggu dan lihatt ja kay ;) . Sampai bila handfone aku nakkkk bisu kan .Takpaaaa lah ! tunggu dan lihattt jaaaa . btaw aku rinduuuuuu dea sesangat . akuuuu rinduuuuuuuuuuu MUHAMAD SYAHRUL AMIR :'(
Rinduuuuuuuuuuuu biyyyy sesangattt </3

Ya allah , Panjangkan jodoh kami berdua berikan kami tabah lalui ujian yang engkau berikan kepada  kami ya allah . Sesungguhnya kami tak kuat berpisah . Dan berikan kami Tabah lalui ujian yang enkau berikan ini ya allah /



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza