//Love Story
Broken Heart

Monday, 10 September 2012 @ 2:22:00 am | 0 HeartBeats

 Hi , Assalamualaikum .

Pebuat meyh ? sehad tk niee hah . kalau tk sehad pegi mum ubat yeah sayangg , tanak lah tk mum nanti lagi sakid . hehe , aku sayang hampa niee tuu hamek tahu pasal hampa (: . Aku sedihhhh nie . sobssobs :/ . kenapa yanggg ? Nak tahu kenapa . Aku tk sangka pakwe aku y last niee tipu aku , permaen akuu :'( . bayangkan selama aku couple gn dea , dea tipu aku permain akuuu . asstafirullahalhazim . bila aku dengar semua niee rasa macam mimpi ja . tapi kenyataan . sangup dia buat kat aku macam nie .takpa lah dea nak buat macam niee . aku terima seadanya ! walaupun hati niee rasa sakid lah jugak kannn . hurhhh ! lah niee habeh kantoi semua , awex awex dea sume pakat larii . Hakha padan muka hiangggg woi . Awek memb memb pon nak calas , tudiaaaaaaa awat gn hiang woii tadak betina lain kaa . dengan memb memb pon nak hamek , awat kebuloq sangat kaaa . mai nak bg stg tk larat layan kodd . Dahla hang mung orang dah kenai hg lah weyy , aku mintak sangat dengan cara baek . tolongggg lah berubahhhhh ! setia lah pada satu and jgn janji kalau tk tepatiii wey >"< . Kciyan sapa y jadi gyf hg tuuu , diya sayang hg tp hang ? tipu dea and bebagai lah yg hiang buat kat akuuuu . takpa wey aku harap benda yg hg buat kat kami niee tk jadi kat hg sudah lah wey , (; Kay lah . aku nak hg tahu hati aku sakid sesangat , hati aku dah berkecai weyyy . tolong cantumkan balek . kfaaaanie ! aku harap selepas nie tadak sapa lg yg nak sakidkan hati aku lagii nie okay . setelah hati aku berkecai macam nie , aku tk teragak agak mintak putos dekat dea ,Sekarang aku dah kembali single . Actually tk sangop buat semua nie , tapi demi kebaikan dia and kebaikan aku jugak .  terpaksa lah buat apa sajaa . sekarang aku dah phobia nak jadi gyf orang jauh dari sisi akuu . phobia phobia . sobssobs :/ . Lepas nie siapa yg nak jaga hati aku , paham perasan akuu siapa ? aku janji siapa yg ada apa yg aku nak , aku janji aku sayanggggg dia sesangat . susah kan sekarang nak carii yg ikhlas sekarang nie eh . Tunguuu , tunggu dan tunggu . Ehem


Awak , saya nak mintak maaf dekat awak , selama kita kenal if saya ada buat awak sakid hati tolong maafkan saya okay . terimakasih awak lukai hati saya , myb awak buat macam nie dekat saya bersebab kann . saya harap lepas nie awak tk buad lagi apa yg awak buat kat saya sekarang niee . ehem 
THE AS

Bye . 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza