//Love Story
Sakid Gigi woiii :/

Tuesday, 2 October 2012 @ 8:57:00 am | 0 HeartBeats

Hai , Assalamualaikum :'(


Nampaknya kalii nie aku hapdate tadak mood jugak , Kenapa ?
Haaaaa , stg lah aku bgtahu kat korangg kenapa aku tadak mood okay . 
Korangg dah makan , minum belom niee hah , And sihad dakkk nie ? if tk sihad pii makan ubat cepatt nah , kangg lagi terukk susa pulakkk sayangg sayang aku nie . Zszszs >,<'
Okay okay , Btaw akuu rindu hampa semua and rindu MSA akuu jugak , walaupun baru tadi dah date gn dia . Setiap saat aku rindu dia macam too jugakk aku rindu kat hampa tawww . (:
Kayy lah , back to topic n0w !

Takkkkkkkk sukaaaaaaaaaaa , takkkkkkkkkkkk sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . :'(
Kenapa kenapa benda niee berlakuuu dekat akuu woiii , dah tahu kan aku palingg tk suka benda niee jadi kat akuuu LOL -..-
Lalala , Gigi akuu sakid niee tolonggg aku weyyy :'( . aku dah tktahuu lagi nak buat apa nie sakid gila II tahap cipan dahhhh nie :/
Aku dah tktahu perlu buat apa lagii nie . OMK -..-
Helpppppp meee pleaseeeeee [!]
Makcikkkkk , pakciiikkkkkkkk , uncleeeee , auntyyyyy tolong lah sayaa nie . sakid gigi gilaa bakhiangggggg serupa kena penumbukk sedaihhh ja nie >,o
Dah tansionnnn macam nie , gigi akuu sakid sesangat nie weyyyy . Dah tak mampu nak bergerakkk lagi lol .
Agak agak kalau tidor still sakid lagi tak ehh ? nak tidor pon tk mengatokk lagii . walawehhh masalah masalah kan kannn . Yang sii my darlingg kata hamek ketoy ais pastu buh kat tempat sakidd  . awad boley lega ka hah ? silapp haribulan bekuu gusi akuuu .  ╋╋ム ╋╋ム ╋╋ム 
Bagus sungguh ideal my darlinggg nie , nak bg akuu sihad o tambah sakid ehh . hehew
kayy , tadak apa lagi yang nak aku membebel kat sini , jom jom akuu nak online sat nak IM gn jantung hati akuu ╋╋ム ╋╋ム ╋╋ム . Btaw boringgg boringgg boringgg ! Tambah gn gigi sakdi pulokkk . ngeeee ~
Jomm , Chaww duluuuu . jangan lupa baca taw entry kalii nie , jyeaahhhhh ! thanks a lot babe :')
Kchaw . assalamualaikum


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum! Hello, anyeong chingu. My name is Anys. 17 this year. This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.


Diary About Stuff Them

Tagggboards

MyEm0.Com
Leaves your Footprints. Tinggalkan link sekali ehh. Thank you :)



Big Claps

Template : Choy Yashoo
BaseCode : Aina Syaza